Sunday, June 24, 2012

Dinner di MH hotel sky lounge, Ipoh

Beberapa hari lepas ada dinner di MH hotel, Ipoh yang disponsor sepenuhnya lembaga sekolah. Thanks banyak-banyak...hehe. Plan asalnya ialah dinner di Kinta riverfront hotel tetapi diubah di MH hotel iaitu di skylounge nya yang berkonsepkan terbuka. Dari atas ni boleh tengok pemandangan sebahagian dari Ipoh, tapi sayang Ipoh skrg berjerebu, jadi tak nampaklah sangat pemandangan Ipoh ni. Dinner ni bermula dari 7.30 malam tetapi kebanyakan cikgu2 melayu datang selepas Maghrib.. MH hotel ni terletak dekat dengan Jusco dan Tesco Ipoh Garden atau lebih tepat di sebelah McD berhampiran highway dan skylounge adalah di tingkat 7



orang2 kuat sekolah

semangat betul cikgu... pakai baju melayu lagi


amboi..report kat bini...haha

di ruang sky lounge 





5 comments:

  1. Makan-makan aje ke... takde lucky draw...

    ReplyDelete
  2. lucky draw ad...tapi sekali je...lagipun ni bukan official dinner...dinner sekolah yg betul2 2 minggu lagi (percuma gak..hehe)

    ReplyDelete
  3. Wah ctk pemandangan hotel ni.. Syiok weh mkn PREE!

    ReplyDelete
  4. Memang cantik pemandangan di sekitar hotel tu..

    ReplyDelete