Friday, February 24, 2012

Sambut Besday di sekolah (24/2)

24 haribulan 2 ialah hari jadiku...hehe. Semalam dengan tak sangkanya sambut hari jadi kat sekolah. sebenarnya kebetulan je sebab penyelia petang memang dah plan awal-awal nak buat jamuan ringan hari tu, kebetulan plak kena waktu hari jadi..haha. dan yg bestnya ada sorang cikgu ni yg sanggup bebelanja membeli sebiji kek indulgence secret recipe...timasih banyak-banyak. betul-betul terharu ni. yg tak tak tahan, siap beberapa kali diorang nyanyi lagu happy bithday...tak pasal-pasal kecoh sampai sume student tau dan ucap hepi birthday...haha






4 comments:

  1. Otanjobi ni omedeto gozaimasu...

    Hepi besday...

    Allah selamatkan kamu...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih banyak-banyak Abg Mie =)

    shukran...hehe

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday to you ^_^

    ReplyDelete